Quist en Barczuk Samen regelen we het!

Arco

“Ik kan goed schakelen in een veranderende omgeving. Doet zich een onverwachte situatie voor, dan los ik die – niet zelden met humor – op en ga verder. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel is groot, constant peil ik of mijn omgeving nog meedoet en liefst ook nog prettig in de wedstrijd zit.

Conflicten vind ik niet prettig, maar de kracht van verschillen vind ik interessant. Ze kunnen inspireren, zolang je ze maar met respect benadert. Ze kunnen dan zelfs voor de verbinding zorgen. Een oordeelvrije benadering van dat wat anders is, dat vind ik mooi. Ik houd van organiseren. Vanuit het niets iets neerzetten en daar dan anderen bij betrekken en in meekrijgen, daar ligt mijn kracht.”

Stacks Image 14

Rutger

Stacks Image 31

“Ik geloof in verandering. In de impact die het individu kan hebben. Ik kan heel fanatiek zijn, maar heb ook een groot gevoel van iets gunnen aan een ander.

Ik ga voor focus en wilskracht, dan kan ik dingen in beweging krijgen en zelfs flinke vaart geven. Als ik ergens in geloof en ik wil iets voor elkaar krijgen, dan lukt dat ook. Het liefst doe ik dat samen met anderen. Als je eerlijk bent naar wat je goed kunt, dan ben je in staat om grote dingen te doen.

Vrijheid en autonomie zijn ontzettend belangrijk voor mij. Voor mezelf, maar niet minder voor de ander. Als ik in vrijheid kan bestaan, ben ik gelukkig. En dat gun ik de mensen waar ik mee ben ook.”

Met Arco en Rutger werken is met recht een feest te noemen; inhoudelijk verrassend, in verbinding met de mensen en altijd met (gepaste) humor!
Annika Boeter, voorheen Manager People & Organisational Development bij Blokker Holding, inmiddels zelstandig coach, consultant en interim-manager

Samen

Wij zijn twee communicerende vaten en daardoor heel complementair. Meer concreet betekent dit dat we beiden kennis en ervaring in te brengen hebben welke elkaar geweldig aanvullen. Rutger houdt zich heel graag bezig met veranderbehoeften en de wijze waarop dit te bewerkstelligen, terwijl Arco naast die zaken ook een kei is in organiseren en coördineren. Samen regelen we het gewoon!

Wanneer we in de flow zitten, gaat het echt vliegen. Groepen waarmee we werken, geven ons ook terug ‘als we jullie samen hebben, dan gebeurt er iets….’, ‘de sfeer is plezierig waarnaast er voldoende ruimte is voor serieuze zaken’.

Dat wat er gebeurt is eerlijk, authentiek en dus niet geregisseerd. Doordat we zo verschillen, voelen de deelnemers zich altijd wel thuis bij één van ons. Samen hebben we een soort ontwapenende interactie en dat nodigt anderen uit om ook kwetsbaar te zijn. We nemen onszelf niet te serieus en hebben grenzeloos respect voor elkaar.

Ons bedrijf

Q+B staat voor glashelder, feestelijk en betrouwbaar! Hierdoor is de uitkomst echt geen toeval. Omdat wij zeer geloven in het delen van kennis en inzichten, om zo te leren van elkaar, zijn we best fanatiek in relatiemanagement. Mooi als er iets uitkomt maar dat hoeft primair niet!

We zijn enorm betrokken bij onze klanten wat betekent dat we ons oprecht mede-eigenaar voelen van de (verander) doelen van de opdrachtgever en diens organisatie. We gaan de organisatie echt in, letterlijk en figuurlijk. Hierdoor kunnen we zeker spreken van partnerschap. Informeel verkopen we onze klanten ook aan anderen in onze omgeving. Daarin zijn we soms wat fanatiek.

Zoals we onze klanten vanuit liefde benaderen zo doen we dat ook met ons netwerk van facilitators. We gaan echt voor ‘samen’. We willen in alle opzichten kwaliteit leveren in het partnerschap in co-creatie onze opdrachtgever en ons netwerk, om zo te organiseren wat nodig is om de verandering vorm te geven.

We werken in bijna al onze trajecten samen met een vaste groep vakkundige, ervaren en bovenal ook leuke trainers.